assalamualaikum. saya bersalin 630pgi pada 17/8/22. usia kandungan saya baru je 26minggu & anak saya

ditahan diwad NICU. Saya nurazrina moshein ingin meminta doa dari para ibu2 sekalian doakan keselamatan, kesihatan buat anak saya (lelaki bernama muhd akif naufal) semoga dipermudahkan segala urusannya, dijauhkan dari segala penyakit, dilindungi Allah, diberi kesihatan yang baik sepanjang berada di NICU bersama rakan2 seperjuangannya yg lain berada disitu cepat membaik keadaan diri mereka. semoga doa ikhlas dari hati kalian semua Allah balas dgn seribu kebaikan yg lain malah lebih dari itu. aamiin Ya Mujib. #firstmom #doakananaksaya #terimakasih #hanyaAllahdapatmembalas

18 Các câu trả lời

semoga diberi kesihatan yang baik untuk baby dan ibu.. knp bersalin awal sis klau bleh sy tahu? 🥺

2y trước

Allahu yeke sis.. xpe² smoga baby sihat.. n take care 🥰