assalamualaikum. saya bersalin 630pgi pada 17/8/22. usia kandungan saya baru je 26minggu & anak saya

ditahan diwad NICU. Saya nurazrina moshein ingin meminta doa dari para ibu2 sekalian doakan keselamatan, kesihatan buat anak saya (lelaki bernama muhd akif naufal) semoga dipermudahkan segala urusannya, dijauhkan dari segala penyakit, dilindungi Allah, diberi kesihatan yang baik sepanjang berada di NICU bersama rakan2 seperjuangannya yg lain berada disitu cepat membaik keadaan diri mereka. semoga doa ikhlas dari hati kalian semua Allah balas dgn seribu kebaikan yg lain malah lebih dari itu. aamiin Ya Mujib. #firstmom #doakananaksaya #terimakasih #hanyaAllahdapatmembalas

18 Các câu trả lời

Ya Allah kau permudahkan lah urusan puan nurazrina binti mohsein. semoga babynya muhd akif naufal sentiasa dlm peliharaan Allah SWT dan membesar dgn sihat sejahtera..Amin Ya Mujib

2y trước

aamiin trma kasih puan. smga Allah merahmati puan.🥰

Semoga baby cepat sihat dan membesar dgn baik, maaf sis nak tanya, knp bersalin awal? And berapa berat baby? Saya pon 26w, br ni dh cucuk matangkan paru2 baby,

2y trước

AllahuAkbar. Smga sis & baby selamat, sihat serta dilindungi Allah ye. Smga dipermudahkan segala urusan sis sekeluarga.

ya allah engkau beri kan lah kesembuhan dan engkau jauhkan lah segala penyakit semoga ibu kuat ye❤️ramai doakan untuk muhd akif naufal

2y trước

trma kasih puan smga kebaikan doa puan berbalik kpd diri puan & anak puan aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan awak ya dan baby. Baby pon harap sihat in sha Allah. Dan awak kene kuat tau demi baby

2y trước

aamiin trma kasih puan.

Semoga dipermudahkn segala urusan buat nurazrina moshein dan anaknya muhd akif naufal. Crpat sembuh dan sihat walafiat.

2y trước

aamiin ya rab

Semoga adik muhd akif naufal diberi kesihatan yang baik dan menjadi anak yang kuat untuk ibu dan ayah awak 🤎

2y trước

aamiin smga anak puan pun diberi kesihatan yg baik ye 🥰

semoga dipermudahkan urusan awak . Dan semoga baby akif naufal cepat sihat, di berikan Kesihatan yang baik🤲

2y trước

aamiin trma kasih sis

sy doakan semua baik2 untuk ank sis .. insyallah semuanya akan dipermudahkan.. jgn berhenti berdoa ok.. 🥰

2y trước

trma kasih puan. aamiin

Semoga segala urusan awak dan keluarga dipermudahkan dan semoga baby dalam keadaan selamat dan sihat

2y trước

aamiin ya mujib

semoga diberi kesihatan yang baik untuk baby dan ibu.. knp bersalin awal sis klau bleh sy tahu? 🥺

2y trước

Allahu yeke sis.. xpe² smoga baby sihat.. n take care 🥰