Air gula...

Dia punya pahit ....??

Air gula...
31 Các câu trả lời

Rasa pahit mungkin sbb pembawakan baby kot, sy mase ank dua dan tiga, mkn bende manis, dtg rase pahit, pembawakan budak lah tu, hehe.. Tgk air gula satu cawan penuh plak tu, perpeluh kepala kjap, tpi minum laju2,sbb klau minum slow2 lgi rase nk terkeluar balik.. Pastu klau rase xsedap tekak, kumur2 mulut dgn air, jgn minum air tu plak yer.. kumur2 jer boleh, utk hilang kan sedikit rase yg xenak itu... ☺

sy minum mse 11 week..xde rasa pahit cuma rasa terlampau2 manis nye sbb sy memang xpernah mnum air manis sjk pregnant bila kne minum air gula terasa betul dia punye manis sampai terbatuk sikit la tapi ok je rasa dia..☺

Hahahhaah 😂 sy next month klau weight extra lgi kne mnum air nii jgk .. hopefully xkne mnumlah heheh , maklumlah Raya kan lagi² baru hilang mabok mmng mnjadi ah makannye

4y trước

Aamiin ya rabb

Sy first minum rsa nk trmuntah dgn rsa pekat manis giler , second minum da boleyh telan sbb da taw rsa dia mcm mna . Yg penting anggap mcm minum air ksong

Saya risau dengan result saya sebab haritu minum (1st time minum ni) sedap giler rasa air gula. Haihhh janganlah tersangkut dekat result ku itu

4y trước

Sama la..sy pun minum mcm biasa..xrasa manis pekat yg mcm org ckp..myb sbb time sy minum tu masi suam2...harap2 x sgkut gdm la...

bru je minum 3 hari lepas untuk kali ke 3 🤣 kemain panas mcm kopi, biasa minum suam2 je ni smpai berasap asap hahhaahhaa

aikk mcm man bole pahit 😂😂 sye mse minum dulu smpai terbatuk2 sbb susah nak telan . likat sangat 😂😂

Manis la. Minum sekali nafas je. Telan laju2. Dkt nk serah diri amek darah, boleh termuntah 🥴 rugi 1 hari

Semalam baru sye minum, alhamdulillah sekali teguk je, tarik nafas panjang² terus minum sampai habis 😅

Pahit eh? Sy minum rasa kordial tak bancuh dgn air. Sebab lapar kan, telan saje air gula tuu 🤣