Air gula...

Dia punya pahit ....??

Air gula...
31 Các câu trả lời

Fuhhh..minum ni masa first time, tiba2 rasa mcam meluat dengan benda manis 😂😂😂

Aaa..saya Ahad ne kena minum air gula..dah la alahan masih lagi ada..minta2 ok belaka..

Selalunya lepas minum air gula bila klinik akan call semula kalau kita ada sangkut gdm?

4y trước

biasanye lps minum air gula nurse akan call lps. kuar result sangkut kncing manis.. lau result ok, nurse x call.. dia akan bgtau mse next check up

Tgok air tu pon dh rasa senak perut,mual....pedih tekak tu nk telan manis Sgt.

Pahit tu mesti perli tahap kemanisannye kn hahaha..sape faham tu faham la🤣

Sy minum perisa oren kat kk best macam air oren duk beli slalu.

mmg kene minum ke air tu.😅😅😅 kak sy kata manis...

Pahit?biar betul..air gula spttnya mnis..sya dah mnm 2 kli

Mcm biase je. Mgkin sbb dah biase mnm mnis². 😁😁

4y trước

Takya takot wak , relex je ok .

Hahaha pahit disebabkan lapar xrase manis dia dh ....