malam 10 akhir Ramadhan

Di malam 10 akhir Ramadhan nii doakan saya Noor Shahira Salim & Suami dikurniakan zuriat yang Soleh dan solehah ....mohon diberi rezeki zuriat ❤️

50 Các câu trả lời

amin..sy doakan sis dpt zuriat soleh solehah..sy ramadhan tahun lepas,27 ramadhan dpt petunjuk yg sy mengandung..sekarang bby dh 3 bulan..🥰

Aamiin.. Smoge Allah permudahkn & kurniakan zuriat yg dnantikan buat semua sahabat yg sedang ttc..

Aamiin..semoga sis dan suami dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah..Aamiin

Amin.. Semoga diberikan rezeki untuk menimang cahaya mata tahun ni.. 💐

Semoga awak dan yg masih ttc dikurniakan zuriat secepat mungkin

Aamiin.. Semoga ada keajaiban untuk awak dan family 🥰

aamiin3.. semoge dipermudahkan segalanye ye sis..😘

Amin. Semoga ada rezeki sis dibulan mulia ni 🌼

Aamiin, semoga dpermudahkn semua urusan 🤲🏻

Aamiin.. insyaAllah 1 hari nanti diperkenankan.