Masih Mengharap ?

Bulan lepas saya masih belum diberi rezeki zuriat. Terus doakan saya, Noor Shazlin Binti Mansor supaya saya dikurniakan rezeki zuriat pada bulan Mac ini. Didoakan juga pasangan yg belum mendapat zuriat dpat sama pada bulan ini. Aamiin Ya Rabb.

15 Các câu trả lời

Aamiin.. Amalkan cari doa2 untuk iktihar hamil sis.. Sy pon macam tu juga dulu.. Semoga ada keajaiban untuk awak dan family 🥰

Cuba amalkan istighfar. Sy dan suami try amalkan. Alhamdulillah berjaya. Plg sikit 100/sehari.

Semoga cepat cepat dikurniakan zuriat. Insya Allah. Amiin.

Aamiin. Allah akan beri tepat pada waktunya sis.

Semoga diberi rezeki zuriat kpd sis......

🥺 aamiinn. Semoga berhasil sis.

Allahuma aamiin

Aamiin..

Aminn i

Aminnnn