Tak dapat tido lena

Dekat nak sampai due ni malam2 korang boleh tido lena tak ? Sy xboleh nak tido pejam mata pon xboleh lena sampai ke subuh tak tido dah laa panas 😆 korang alami benda yg sama tak ?

7 Các câu trả lời

mmg tak lena tdo, bgun balik utk ke tandas je itu pn smpai 4 kali nak ke tndas. blm lagi part sakit² dah badan tu. due 11/5 ni.

2mo trước

dah ada tanda tak?

Sama.. Skrg kerap bgn utk kencing, nk tdo balik pun kena take time.. Tmbh dgn rasa panasnye lagi hahaha

2mo trước

sgt cukup pakej 🤣

Sy pun skrg mcm tu jgk kdg tidur mcm minda separa sedar … tiba2 dh subuh 😆 pergi kerja kepala tingtong

2mo trước

kan pejam mata pon still xtido tgk2 jam dah subuh dh laa kena anta ambik ank skolah plk 😆

sama , due 8/5 . nak nak sgt dgn panas ya amat , xselesa betul nk tidur. dgn berpeluh lagi

2mo trước

kan 😭 mandi pon tetap panas

Sy boleh je tido tp kerap terjaga tgh malam sbb nk tukar posisi baring tu

2mo trước

Sama la kita sis.. 2 jam skali tuka posisi sbb lenguh yakmat walaupun disapot pregnancy pillow tu. Bangun kencing lg haiii bertabahla ibu2 semua

Sama. Due 5/5, skrg dah payah nak lelap mata

2mo trước

kan makin dekat due makin xleh tido

Pernah. Saya zikir hingga tertidur