Tido Boyan

Assalam, anak saya nak masuk 5 bulan.. macam mana nak ajar anak tido boyan ye? dia tido da start lasak.. biasa tido atas katil je.. sejak da meniarap n da nak belajar merangkak ni, dia tido tak lena.. bile saya letak dalam boyan dia mengamok nak meniarap.. pengasuh hari2 cakap anak taknak tido boyan.. tido kat bawah meniarap tak sampai 30minit je da bangun.. saya buntu laa #firstmom

2 Các câu trả lời

Sis boleh cuba beli buckwheat pillow kat shopi letak atas perut dia masa tido.. insyaAllah tak berpusing and baby tido lena.