Tido mati

Masa pregnant saya slalu tido lena tak sedar apa. Saya risau baby dalam kandungan. Biasanya tido pagi sampai tengahhari.. Ada tak mommy macam saya? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya pun awal pregnancy memang tidur mati. Malam dgn siang mmg tidur sesaje. Masuk 3rd trimester ni, susah tidur dah. Badan sakit. Kerap kencing. Masa ni baru saya sedar nikmat tidur lama tu setika saje waktu pregnant 🤣

normal..nnt dah ade baby,silap2 taktahu apa itu nikmat tido..huhuhuu