mommy full bf

Dear mommy, Saya mommy anak pertama so pasal anak dan cara jaga semua memang tidak berapa tahu. Tolong saya macam mana mahu tambah air susu? Anak baru 4months 5days?

2 Các câu trả lời

Saya tak try milkbooster yang pil sebab mahal kan , takut tak rasi nanti bazir je . Saya first try kurma cina , longan kering , biji goji . Saya rebus tanpa gula . Yang ni result dia , susu banyak dan pekat . Saya beli kat shopee . Lepas tu saya ada makan momma lacto cookies , dapat free redeem point kat asianparent . Bagus juga untuk pekat kan susu . Atau saya ada baca rebusan air halba pun bagus nak tambah susu . Kalau awak jenis makan sikit , tambah portion makan . Lepas tu makan ikut masa dan try pump untuk tambah demand

5y trước

Ok tq 😊

Bnykkan makan sayur dan buah ..inn shaa allah meriah susu nnt.....

5y trước

Ok tq☺☺