Cara tambah susu badan

Hai mommy ada tak cara nk tambah susu bdan?? Susu skrng kurang. 😔

1 Trả lời

sis boleh buat power pumping. cara boleh google.rajin create bonding skin to skin dgn baby. pengambilan makanan berkhasiat juga membantu. naikkan mood bg happy. insyallah akan membantu susu meningkat. sis boleh try Innate Lactea, milkbooster campuran kurma merah, longan, barli. insyallah kalau serasi dpt menambahkan susu badan dan mnjadikan susu pekat. boleh whatsapp sy jika berminat 0109268238 - Myra