Detail scan dan detect anak mcm ada lubang pada jantung

Dear mommies , bagilah semanat utk saya juga share lah jika ada senasib saya. skrg sy 19 minggu and tadi buat detail scan alhamdulillah tgk jantina mcm gugurl inshallah tapi yg sedih skit Sono tu tgk jantung mcm ada lubang kecil kt jantung anak , sangat kecil jelah 5mm ke mcm mana ntah dia cakap ? lagi 2 mngu dia cakap dtg balik dia cuba scan lagi skli , maybe skrg sbb masih kecik and nak tgk nanti lubang tu membesar atau tetap sama ... if tetap sama kecik inshallah ada potensi utk tertutup dgn sendiri and sy pun baca kt google benda sama , mommies doakan anak sy sihat ye ? semoga mental sy kuat nak tunggu lagi 2 minggu repeat scan... nasihat sy if ada duit lebih buatlah detail scan , detect awal kita boleh prepare mental fizikal walau skrg sy down sikit ? ya allah semoga anak yg ku kandung di rahim ku juga anak-2 ibu yg baca ini sihat hingga lahir dan hingga besar ya allah..amin

10 Các câu trả lời

sabar ya anak saya pun detected mcm to. alhamdulilah lepas bersalin ok kena tahan wad 48 jam and now 2 year 7 month alhamdulilah dah tutup sendiri lubang jantung to anak saya ada 2

3y trước

sis uzma nanti brsalin hospital serdang ke ?

Doa byk2 sist..smoga anak sist dbri kshtan yg baik2 shja..smga anak shat smpai melahirkan...amiin2 ya rabbal alamin

Sy pun doc detect baby ade duodenal atresia(mslh usus) Dan juga syndrom down. Allah berat betul ujian yg diberi😥😭

3y trước

anak syurga insyaAllah

semoga semuanya baik saja ..jgn stress doa byk semoga semuanya baik2 ..😘

Aamiin. Semoga Allah sentiasa permudahkan setiap urusan puan sekeluarga

InsyaAllah akan tertutup sendiri. Kita sama2 doa semoga anak sis sihat.

Hi sis skrg anak sis mcm mana? Dah okay ke jantung dia

moga dipermudahkan segala urusan mummy dan anak

aminnn ya allah

doa baik2