Dalam Dilema..

Dari Minggu Lepas Lg sampai la hari nih Pegi Klinik Checkup Jumpa Nurse Doktor Sume Ckp Perkara Yg Sama "Ceaser Kene Jarak at least 2thn sbb luka tu baru nak baik ni dh mengandung blk tkt luka dlm tu problem blm baik btl, tkt pecah ke kt tmpt ceaser tu bila bby dh membesar. Sume xkasi sokongan, benda dh berlaku.. Merancang sendiri selalu jd jarak 4 thn. Tetibe ni plk sangkot.. Sedihla semua xkasi sokongan mental. Sume tkt kan kite je.. Rasa down sgt2... Hari2 dok pkir mcm mna kalo bby bsr apa jd padaku? Selalu sgt rasa kerisauan... Tak happy sedih... Ermmmm.... ???

15 Các câu trả lời

Doa yg baik2 sis....kwn sye ceaser baby 6m die sangkut Dan kena ceaser. Semoga dimudahkan sis....

5y trước

Ya sis. Hari2 berdoa.. Smg kuat dan tabah