Tolongggg! Tiba tiba bleeding 😭

Dari jam 9.30pm-3.26am. Time tgh duduk mcm biasa tahu tahu bleeding masa prg ke tandas utk cek semasa buang air kecil 😭 mommies tolong doakan kandungan saya baik baik saja 😭 first time pregnt. Darah pekat dan ada serpihan darah beku, da cekup tapi doc kata normal, selagi belum turun 😭 ada cara penjagaan ke semasa bleeding?#firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing terus x lena nak tido mcm mcm bermain difikiran 😭

3 Các câu trả lời

Bed rest je sis. Moga kandungan sis selamat. Tapi kalau makin banyak bleeding and sakit perut terus cepat2 ke hospital. Jgn bertangguh ya. Take care.

Pergi hospital sis,, muda mudahan bby ok.kalau dok kata bby ok,,sis kna banyak baring

2y trước

Yaka,,sabar ya sis belum rezeki..rehat dlu bnyk2 bru plan balik lah,,6bulan bgitu ka.

Segera pergi hospital kalau akak bleeding...

2y trước

Lain ke tindakkn hospital dgn klinik?