Kenapa ya bleeding keluar jelly? Usia kandungan 6week 4days. Tanda tanda keguguran ke ni ???

Siapa tahu tolong jelaskan. First time ??

Kenapa ya bleeding keluar jelly?  Usia kandungan 6week 4days. Tanda tanda keguguran ke ni ???
10 Các câu trả lời

Ya. Kuatkan smgt awl lg tu. Mgkin kalo jd ada mslh mcm2. Elok kuar sndiri tp kena report kt KK, tunjuk bukti. Pantang elok2.

saya dh keguguran kluar sendiri ada kah normal atau x drah x kluar ..apa kah sya patut cuci rahim ...... dh 2 hari tp saya xpergi klinik

Pergi hospital sis... Bleeding mse preggy ni mmg bhya... Tunjuk gmbo dkat doc...nty doc akn scan n check.... Asap

Keguguran kot dh sampai keluar gtu.normal keluar drh ckit2 dl sbgai tnda nk ke guguran..better p klinic cepat..

Dah gugur tu sis same mcm saya....akan kluar sikit2

Ini tanda keguguran emergency hospital terys

Gi hospital terus..direct emergency

Refer hospital terus...

Sila ke hosp terus ye

g hospital cpt2 sis