Assalamualaikum saya nk tanya saya bleeding 4 mggu darah keluar xadalah penuh pad

Darah keluar warna merah pucat

5 Các câu trả lời

jika bleeding ia tidak normal..even hanya setitik drh (spotting)juga tetap tidak normal..mungkin orglain kata normal awal kehamilan tp bg yg tak kuat rahim berlaku sebaliknya... kena pergi ke hsptl asap tuk dptkn rawatan kadar segera..mg dpmudahkan segalanya amiin ..

kndungan awal normal kalau setakat yg keluar 2 3 tompok . tapi kalau bnyk hmpir pnuh pad tak normal sis .. better pergi klinik

bila ada darah yang keluar sikit atau banyak better pergi klinik/hospital

pergi cek

dh jumpa doctor?

1y trước

dktor Chek katong bby xada tapi dlm perut masih bergerak..