Darah keluar warna merah pucat adakah gugur 2 perut saya tak sakit tapi Sya rasa ada denyutan

Denyutan dlm perut..

2 Các câu trả lời

jika bleeding ia tidak normal..even hanya setitik drh (spotting)juga tetap tidak normal..mungkin orglain kata normal awal kehamilan tp bg yg tak kuat rahim berlaku sebaliknya... kena pergi ke hsptl asap tuk dptkn rawatan kadar segera..kdg ia tanda awal tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya amiin ..

12mo trước

betul cakap puan az zahrah. sy cuma nak tambah untuk part denyutan tu adalah bunyi denyutan nadi. kita tak boleh rasa bunyi denyutan jantung baby melalui sentuhan tangan sahaja.

Puan pregnant ke? Dh berapa week?