Assalam nk tnye normal x 5 weeks ade keluar keputihan + darah pucat bukan darah merah segar no ketul

Tiada ketulan

3 Các câu trả lời

sy pun punada keluar tompok darah dgn keputihan..skit2 je..tp sy blm chak. Sy pregnancy ke x. Tp bln 1 hari tu sy gugu.. skrg da bln 3 sy x dtg2bln lg.tp 2 hari ni ada tompok darah cerah keluah

saya pon byk keputihan and based on my reading its normal. now 6 weeks pregnant tp xpenah keluar darah. better you see doctor.

2y trước

xdek darah segar...die tompok pudar skit pd keputihan..dh xdek...skli tu je die kluar

tk normal. early pregnancy should be don’t have any blood ☺️ please go to see doc

2y trước

xdek fresh blood..cume tompok pudar pd keputihan..skli tu je..xdek dh kluar sis 😊