Bleeding

Dah tiga hari keluar darah...hari pertama dan kedua sikit aja...hari ketiga banyak satu pet...tapi x ade ketulan2...dah p klinik ....tapi makin teruk plak bila sampai malam..kena terus pergi hospital KL kecemasan ke? Ikut kiraan doktor 13 Minggu bila scan 4 minggu... Risaunya ....Boleh jadi keguguran ke?

1 Trả lời

Semoga ada keajaiban...saya 9 weeks tapi bila scan ukuran kantung 5 weeks dan belum nampak janin..masih berharap..

4y trước

Baik sis