Jarang bersama suami

Hi nak tanya memang perlu kerap bersama suami ke di hujung2 pregnancy ni? Sy dah almost 38 weeks now due 30/4 tapi jarang sangat bersama suami sebab PJJ then raya ni pun baru sekali je dlm seminggu 😂 Husband takut nak bersama plus sy pun rasa sakit je 🥲 Ada yg sama tak? #firsttimemom #concern #sharingiscaring

2 Các câu trả lời

Sama sis!! Due pun sama😂 jadi jarang bersama sbb dah sarat ni kita pun tak larat, husb pun faham je kita tapi org ckap nk cepatkan bersalin kena bersama pulak😅

normal je