Antara trimester 1/2/3 mana paling bahagia? 🤭

Dah masuk trimester ketiga ni, debor campur excited.. Harini genap 8 bulan (32weeks)..rasa baru jeee lagi dok tenung UPT naik double line hehe.. - Saje nak share antara sindrom mak mak 3rd trimester: 1- Tidur tak lena 2- Mengah tak cukup nafas 3- Pusing kanan tak kena pusing kiri pun tak kena 4- Badan rasa makin berat 5- Jalan mcm penguin 6- Sembelit 🤣 7- Buasir 8- Hb drop Semoga Allah permudahkan urusan kita semua 💕

2 Các câu trả lời

sama la sis. saya dah 38w makin nebes rasa tp dalam masa yg sama tak sabar nk jumpa beby 🙂

3y trước

Huuuuaa.. kitee pulak yg nebesss wak hahah. Semoga dipermudahkan jalan bukaan, anak sihat ibu sihat.. mudah bersalin normal tanpa koyakan.. ❤️