Tanda hamil

Dah keluar lendir darah . Kena tgu contraction dulu ke baru pergi hospital ? First baby

14 Các câu trả lời

Bape minggu sis? Saye aritu turun darah jugak dlm 3 4 ari.. 33 weeks.. Pegi check semua ok bukaan pon xde.. N semua ok..tp ade contraction.. Doc suspects myb sebab infection.. Tp still kene injection dexa n antibiotics untuk infection.. takot bby keluar awal.. P jumpe doc ye..

Sy pagi td pkl 2am kluar drh+lendir sikit n sakit sikit2 mcm senggugut tp xconsistent. Sy tggu sampai pkl 10am bru pg hospital. Lepas dktr cek bukaan bru 1cm. Dktr suru balik rmh dlu. Sakit kontraktion kuat xbleh tahan dan konsistent dlu bru dtg balik. Tanda2 dh tu.

Saya no.4 baby contraction rasa..tp lendir darah tgu2 xde..tp contraction mkin kuat..g hspital dah 6cm😏nasib cpt,baby da berak sket dlm perot

Sy pegi hospital terus bila kluar tanda lendir drh tu untuk check bukaan.. Buka 2cm.. Pastu doc suruh balik dulu.. Dlm smgu. Baru sakit perut betul..

Ni tanda hamil ke? Atau tanda nak bersalin? Kalau dah keluar lendir darah tu, dah ye tu sis. Better ke hospital secepatnya.

Kalau dah turun darah kena pergi hospital . Tanda turun darah dengan pecah ketuban kena terus pergi hospital .

Macam2 sy tak ada tanda,cuma tergerak hati nak pergi cek. Tau² dah 3 cm. Date tu jugak bersalin 😁

Pergi terus ke hospital sb first bby kite xtahu keadaan mcm mn.

Kene pg hospital dulu. Nnt doc check apa yg patut..

Pergi hosp dlu, nti dorg akn bgtau apa buat