28weeks

dah 7 bulan tpi baby bump kecik je klau baring tak nmpak bulat pun.. normal ke mcm tu

49 Các câu trả lời

Normal sis. Saya pregnant 7bulan, ramai tanya mana perot. Takkan kita nak selak baju tayang perot dekat orang kan? 😂😂 tapi masa scan, doc kata anak saya besar. Kiranya dia muat muat kat dlm perot saya yg org kata kecik tu. sekali kluar, ha kau 3kg jugak. Abaikan je. Enjoy n yg penting baby n ibu dia sihat 🥰

5y trước

Kan...penat dengar apa depa cerabeh nih😩yg penting baby sihat dan selalu buat pewot ni gegor😘😝sronok gase moment ni walau tkjut2 kdg2 tu.tu mls kot nk up2 pic kt fb ke mn2 sbb nt ade je mulot mcm hape kan..haha.

Klu 28weeks belum sampai 7 bulan lg sis. 6 bulan lebih. Saya pun 28weeks skrg n perut pun kecik je. Mak mertua siap pegang perut nape kecik. Tp kita kena positive je asalkan mommy n baby sihat ada rasa pergerakan baby itu pun sudah menenangkan hati kan

Normal sis. Saya pun taknampak bulat. Semua takpercaya bila saya kata dah 7bulan,org cina kata pandai simpan🤣Nurse saya pesan jangan stress kalau perut kita tak membesar mcm org lain sbb badan kita lain2. Yang penting baby kat dalam sihat.

Normal sis..sy yg tgh tunggu hari nak bersalin ank kedua ni pun perut masih nampak kecil. Masa hamil ank yg pertama dulu pun kecil juga. Kalau baring memang x nampak. Skali dia lahir 3.2kg sis 😂

Normal sis.. Sy da nak msuk 31w..perut mcm bulat knyang sja.. Tpi bila da start mkn mnum.. Bru nmpk ada besar sikit.. Huhu.. Tpi dr ckp.. Berat baby ok.. Xda mslh.. Jdi sy pn x rsau la.. Hehe..

Normal sis.jangan risau. Saya Masok 7 bulan Bru nmpak prut.sbelum Ni,xnampak Pon mcm preggy.sampai Kan laki say sndri kata sayaa boroi xmcm preggy Pon .bila ukur prut Pon,nurse kata kcik

Normal sis.jgn stress ok.selagi baby sihat,xde masalah.saya lagi seronok Lau perut kecik Tak perlu fikir nak beli baju baru nak cover perut.nanti nak bersalin baru besar.

Normal je . Saya sampai 9 months perut kecik and kena check up ulang2 sebab perut kecik . Bila bersalin anak 2.6kg je tapi lepas sebulan anak besar elok 😁

Normal je sis..perut kecik..yg pnting baby sihat membesar kt dlm perut...jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Sy pun.. dah nak masuk 4 bulan tapi x nmpk apa2 pun😂.. mcm bkn org mgandung pun ia jugak.. adik sy baby bump nmpk 6 bulan ke atas sebab badan dia kecik