Baby bump tak nampak lagi

hi. saya first mom. skrg 5bulan. normal ke kalau tk nmpak sgt bby bump tu? sya tklah bbadan kecik. tpi mmg dh buncit sblum mngandung lagi. normal ke perut bahagian ats dan bawah mcm blapis jer. tk nmpak bby bump pun hmmm #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

saya 1st mom, brbadan kecik dan tinggi 154cm je. skrg 17w sebelum ni saya mmg buncit so perut mesti berlapis😅 tp skrg perasan perut dh bulat kecik je, kalau pakai baju besau mmg tk nampak la perut, kalau yg sedang elok, nampak jgk bump tp tak menonjol. tapi bg sy yg penting baby sihat je, tak kira baby bump besar atau kecik, 1st baby ke 2nd baby ke... raya baruni pun ramai je tegur tk nampak perut atau keciknyaaaa diorang kata, tapi yelah dh pakai baju besar tkkn nak pakai ketat2 tnjuk aurat pulak hehe.

Sye pun mcm tu jugak sis. Dah 5 bulan tpi org tk nmpk perut sye sgt. Sye pun sebelum kawen mmg perut buncit, bila preggy ni perut buncit ke ,baby bump ke mcm tak dpt bezakan 😅😅😅

1y trước

itu lah saya ckp sis tk tau sama ada tu bby bump ke buncit 🤣 sama jer rupa hahaha mcm lemak jer lebih dia kan haha

Okay jer tu sis, kalau masa scan doc kata berat baby okay dan normal jangan risau. Sy pun dah 20w3d tak nampak sgt pun. Baby no4 dah 😊

Sama , saya pun mcm tu kawan² semua jelea sebab tak nmpak baby bump

Normal