patut ke ?

dah 4 hari delay patot kee sy buat upt ? ☺

patut ke ?
19 Các câu trả lời

Kalau jenis normal cycle period, lewat sehari pun dah boleh dapat positive line yg terang dah.. tapi kalau period jenis ting tong mcam chipsmore agak susah nak tentukan samaada pregnant atau sekadar masalah hormon.

5y trước

Check je upt, saya 6 hari sebelum tarikh period dah dapat positive. 8-9 hari selepas ovulasi klau pregnant dah boleh dpt +ve dah..

Kalau rasa excited boleh je try.. macam saya baru 2hari delay period.. excited punya pasal terus buat upt.. Alhamdulillah positif .. sekarang dah 33weeks 😊

Saya lewat sehari haritu dah check. Sbb period mmg regular tiap bulan. Alhamdulillah rezeki dua line. Cuba je check upt. Even samar2 pun still positive tu☺️

5y trước

tq sis doakan sya

Dah boleh try sis.. Msti excited kan. Hihi.. Sy lagi sehari trikh due period dh naik double line samar².. Lepas sminggu da terang.

5y trước

hehe xcited pun ada takut pun ada heheh . . harap2 ad naik double terima kasih yang mendoakn huhhu

Try test. Inshaallah ada rezeki. Sy period delay sehari pun double line walaupun samar. Next 2 week check lgi da terang line.

5y trước

insyallah . amin terima kasih yg mendoakan hrap2 naik double line huhh

I lagi 2 hari nk period buat upt sbb rasa mcm semacam then semacam tu rupanya positive. Alhamdulillah

Sy cek upt time 4days lewat period. Line dah nampak terang. Boleh dah tu nk try. Sy doakan moga Ada rezeki sis,aamiin..

5y trước

Sama².. aamiin..

Boleh try... Sy lewat mcm tu pon dah naik 2line ..jelas.. Laupun buat waktu tgh ari.. Good luck sis

sy check sebelum dtg period sbb rasa laen..kerap kencing..sembelit

Sy cek sblm delay period sbb sakit badan time tu. Line dah terang.

5y trước

yakaaa sis sy tadak rasa ap pun . . rasa skait perut mcm segugut tu ad sikit tapi takkuat tapi tunggu period takperiod2 punn skrg rasa sakit pun hilang daa n sekarang tadak rasaa ap pulk . .