Assalamuaikum ,sy last period 16/6 ..skrg dah 4 hari delay,bila buat upt -ve😔🥲.

Kadang perut ad cramp juga…sy dah malas nak buat upt takut risau -ve…

2 Các câu trả lời

boleh cuba buat..ada rezeki, mmg xkemana..kalau ada rezeki, awak pn boleh berjaga2 dr melasak.kalau mmg xde rezeki, boleh ikhtiar utk kluarkan period

11mo trước

sama2;)

Saya 2 minggu delay baru positive terang awak. Sabar tauu

12mo trước

Saya symptom tiap kali pregnant mesti akan rasa mengah sgt, naik tangga sikit dah tercungap2. Tu dah hint dah tu 😅 Mual2 dtg bila dah 8w. Tp setiap mommies berbeza alahan