(test upt)

Assalamualaikum semua.. sy nk brtnya pada yg berpengalaman.. last period 6 december 2021☺️ skrg dh limpas date untk period.. da limpas 6ari.. sy nk ajukan soalan.. adakah sy patut buat upt test untk tau sama ada sy pregnant atau tak☺️.. dan seeloknya.. waktu apa yang baik untk sy buat upt test.. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

boleh jee nak buat. tak salah . tapi jangan terlalu berharap sangat . baru sehari lewatkan . 😊pagi , kencing pertama 😊 semoga awak diberi rezeki 🥰

3y trước

insha allah trima kasih balasan nya.. aamiin🤲