Banyak pulak iklan TAP ni

Da lama tak buka TAP, 3bulan jgk Sbb sibuk urus Anak. Tau2 TAP ni banyak pulak iklan. Kejap2 iklan. Rasa annoying betul,nk reply iklan, nk scroll iklan. Nak view iklan. Ayooooooo

6 Các câu trả lời

Betul tu pastu asyik loading2 lagi 1 hal. Kejap2 loading nak kena kluar balik la ape la alahai. Pening den

Iklan ok lagi. Apps saya ashik loading je. Kena keluar balik. Padahal line laju jek 😵‍💫

1y trước

sama la asyik loading je. lps ada iklan jd cmtu

ha ah dulu x mcm ni. skung makin byk iklan dan kuat loading

tula , bukak satu posting , nak back iklan.aduh nyampah je😅😅

1y trước

sy kluar apps pstu msuk balik. nyampah haha

layankan aje...sumber kewangan depa hehehe..

biarkan je