iklan dalam apps

sejak bila apps ni ada iklan? asal bukak je kluar iklan. dulu takde pon macam ni. nak skip ads pon kena tunggu 5 saat habis video baru boleh skip

9 Các câu trả lời

Itu laa kan.. bila nk buka je naik iklan.. nk baca posting org pun jd tak best sbb asyik delay je.. rsa mcm tak best pulak bila start buat iklan mcm ni..

iklan panda selalu keluar .. stress betul rasa .. org nak baca mcm2 dalam ny last2 kena tgok iklan dulu 🥴

Knp dkt sye takde pula iklan ye. Nasib baik kalau sye moody juga nak buka apps ni😂

iklan 🐼 juga..hari nie start..nak skip pun kena tgu 🥴

Tulah Pastu bila sy nak back je, kena hadap iklan dulu.

Ya betul tu sy pn perasan skrg ni ada iklan dlm apps ni

Tula psal 2-3 hri ni ttbe ade iklan plk dulu xde pun

iklan yg keluar kaler hijau gelap tu ke?

1y trước

aaah la bru prasan..igtkan sy salah tekan yg bwah tu mama choice haha

samalah bnyk sgt iklan yg keluar.