GDM DC

Da 31w, doc baru sahkan ade gdm dc. Anak first xde, ttibe anak kedua leh sangkut lak. Ahad ni da start buat bsp. Mommies yg ada pengalaman gdm dc, leh share x cara utk control diet? Apa yg mommies amalkan sblm buat bsp.

1 Trả lời

beras perang and makn bayam bnyak2.. portion suku2 separuh... nasi suku protin suku sayur sepruh...makn ontime ye... portion sikit tp kerap..inshaAllah akan ok...kalau sy..bayam sngt2 membantu kawal gula dlm drah