tak dtg haid

Chenk x hamil pun....sape ada pengalaman tlg kongsi blh?ank bru 8 bln...ada prh x dtg bln Ker!!!risau jgk klau hamil baby kecik lgik...sy rancang sendiri x mkn pil pun

3 Các câu trả lời

Ooo ya ke...sy x prh jdi mcm tu...tu naik risau x dtg bln...ada yg lma x dtg jgk...atau sbb hormon kita kot...ank kecik lgik...kna jumpa doktor Ker?

4y trước

Takde laa. Hormon kan. Tapi kalau nak check upt boleh je. Kot ade terbuang dalam ke kan.

Yg sy tahu kalau full bf memang normal tak period. Ada yg sampai setahun tak period.

Fully bf?

4y trước

Tq sis