Nk stop perancang depo

Sy nk tanye klau sy nk stop depo... Lps tu sy nk mkn pil blh ke? Bln 6 ckup 6 bln sy cocok depo... Depo ganggu period sy la... Period dtg selang seli... Contoh bln lps period, bln ni x... #SeriusTanya #firstmom

4 Các câu trả lời

Saya nurse xtnya pn utk cucuk next depo so saya pn terus stop jela. Saya pn depo ganggu period, ada sampai belas2 hari. Ada yg selang2 hari. Boleh je sis nk tukar

boleh je

2mo trước

Perlu jumpe nurse ke utk stop depo