Mommies, Pilih Satu SAHAJA!

Cepat bagitau Min Mommies tak boleh hidup kalau tak ada yang mana satu? Kalau Min, Min tak boleh hidup tanpa pengguna TAP.....Ecehh!

Mommies, Pilih Satu SAHAJA!
36 Các câu trả lời

Semua boleh min sbb saya xde pun benda2 ni kecuali wifi..so kalau nak roti bakar ke,panas lauk ke or nak air panas sy guna periuk or pan je..tapi kalau xde wifi sy guna line phone je la..kalau xde line, xtgk phone la jawabnye😂

saya ok je xde smua tu...of coz xleh hidup tanpa suami n emak🙈🥰chia chia chia...

3y trước

Hahahaha

Semua takde pon saya masih boleh hidup . Hahahahahha 🤣🤣🤣

saya tak boleh hidup kalau tak ada nyawa min 😂

alaa sush nk jwb achnr ni..bhahaha😂🤣🤣

Semua xpenting min kat atas tu 😄

haha..sukar nak buat pilihan la min

x blh hidup tanpa oksigen🤭.....

semua tkde pon bole hidup haha

hmmmn smua pun kena ada😃