Kalau boleh pilih salah satu daripada bawah ni...

Pernah tak terbayang hidup tanpa salah satu daripadda bawah ni? Agaknya kalau diberi pilihan walaupun hanya sekejap, mana korang lebih memilih ya? Min lebih rela C kot 😅

Kalau boleh pilih salah satu daripada bawah ni...
204 Các câu trả lời

B 😂😂😂😂 Sbb sy xpandai faham lawak dorang ,lawak dorang bila nk cakap benda pelik sikit mesti cara diorang jenis filter2.. kalau no filter sy ngam,boleh faham terus..tp xsuka juga terus direct then ejek2 sy mengapi api kan orang..🤣 Malas baa.. even kena vc kalau jenis nk kena dgr ckp dorg ja,kita nk ckp pun kena potong then x pula tnya balik lagi2 jarang2 vc,pun sy boleh rasa malas ..mybe sy xpndai berkawan ba😅😂kcuali kazen2 pmpuan suami sy,mmg sy ngam😆

3y trước

Tapi sy sayang juga lah sama kawan2 😆

c.. xsanggup tanpa anak & kawan² sbb kawan² sy semua baik² & masuk air.. yg tau sy pregnant pon kawan² dulu.. ape² masalah sy byk cite kt kawan.. alhamdulillah dikurniakan kawan² yg baik.. keluarga, adik beradik pon baik..

B..kawan sbb memang kdg x perlu pon kawab bukan takat 3 hari 3 bulan tanpa kawan pon x apa..heii kawanku yg 3 org tu yg mcm ada xada tu...soriiii ya 🤓 C.. Alhamdulillah saya masih sehat dan xada sebiji ubat pon dirumah

semua sya rela kecuali a) hahahahahahaha sbb susa walaupun dgn suami sya tidk bolh.. mahu juga call tnya macam mna. 😂😂😂😂🙇

$^$_#%

$%$€%_$# এটঅঃটছধঠঃছনঠধঠন পঃপঅঃপধপনপনপনপনপনপ

B. Bila dah bkahwin, dah ade family ni, family is everything. Kawan boleh cari, but family xmungkin bertukar ganti.

Of course B. Even kawan pun ramai yang toxic sebenarnya🤧

benda paling penting kat dunia ni ada lah anugerah yang tuhan bagimu.

c laa. b tu x kesah. since pkp ni dh bertahun2 x jmpa kwn. huhu

Saya pilih c sebab jenis penakut ubat dan tak suka ubat