Lampin Bayi Pilihan TAP 👍

🌸Happy weekend semua pengguna TAP tersayang🌞 Harini min nak kongsikan dengan semua jenama lampin bayi Pilihan TAP👶 Haaah ada tak jenama yang korang kenal atau gunakan? Kalau tak ada, cuba komen sikit min nak tengok😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Lampin Bayi Pilihan TAP 👍
8 Các câu trả lời

Drypers 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️. Dah try beberapa jenis diaper. Tp drypers tetap dihati. Baru2 ni mama Anas sign up for Drypers Baby Club 😉✌🏻. Senang, boleh beli drypers secara online sambil mengumpul mata. Alang2 Anas pengguna setia Drypers 👶🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

whoopee diaper kalau pakai wktu malam xmudah bocor dan xprlu bangun sntiasa dan kerap tuka diapers... sekali je pakai anak lena tido smpai ke pagi.. 😉✌

Huggies ultra soft is at par dgn applecrumby. Murah sket. Tpi function sgt 😻😻

4y trước

Min tak pernah try lagi. Boleh cuba nanti ni🤗

fred & flo tetap da best for me.. 😃

Applecrumby. Lembut je materialnya

drypers

petpet