ga mau d bedong

Bunn bayi saya bru 20 hri tpi tiap d bedong gak mau d lepas muluuu bagusnya gmna iya tetep bedong apa lepas ajhh?

20 Các câu trả lời

Sesekali aja bun bedong nya, anak ku jg gtu, paling cm pagi abis mandi aja bedong nya, krna mlm gak mau di bedong

5y trước

Iyaa bunn anak aku d bedong dri kepala smpai kaki itu hanya 12 hrii udh 12 hari dia gk mau malah nangis dan tangan nya keluar trusss.. Trus ak bedong dri perut smpai kaki.. Ekh skrg malahh gak mau malah d lepas" itu pun padhl ak bedong biasanya tapi dia bisaa ngbukanyaaa.. Udh kbukaa dia tdr lagi kaya anakgede ajh bun