bedong

Bunda, tanya dong, Anak saya g bs lepas dr bedong, kalo tidur harus d bedong dulu biar bs tidur, g tidur siang g tidur mlm. Kalo bedong d lepas, ntar tdrnya g tenang,, Tangannya usap2 k muka terus, g bs anteng, bs tdr lagi kalo d bedong lg,,, Gmn bunda biar anak saya bs lepas dr bedong, Masa siang malam selalu d bedong, kan kasian, jg takut ngaruh k perkembangan dy

2 Các câu trả lời

Di bedong bdan nya aja, kakinya gk usah, senyaman dd nya aja dripd ddnya rewel gk mau tidur bun.

5y trước

Enggak koq bun.. Kalau mau bedong jgn kenceng kenceng, bayi ku jg kalau bedong gk prnh kenceng, asal ketutup aja, kakinya ttp ngangkang😂

Anaku juga Bun, 3 bln blm adatnda nengkurep dan gk mau lepas Bedong kalo tdur