peranakan

Bunda, ada yg peranakan gx?? Pijetnya gimana ya... Di desa saya kalau peranakan kok, itu nya vag*nanya di masukin sesuatu.. Biar gx turun..

13 Các câu trả lời

😱...dimasukkin bawang merah sm gula Jawa?...buat ap?...saya 3x melahirkan pasti diurut,cuma dinaikkan aj peranakan nya ga pernah dimasukkan ap2.Klo mau pijat sebaiknya sm yg udah paham Bun,takut bahayanya masa Miss V di buat bahan percobaan 😥🙏

Apa tuh yg dimasukin nya ? -_- Di aku kalo peranakan itu dipijit dibenerin , bukan dimasukin sesuatu bun . Supaya merenah , bener lg peranakan nya keposisi semula .

setau sy peranakan cm dipijet bund aplg peranakan turun misalnya nah itu di pijet biar naik lg.. gk smpe yg dimasuk2in bund aplg dimasukkin bawang,,perihhh pst yakk

Biasanya pranakan turun klo dikampung dipijet. Lah ini dimasukin sesuatu?? Apaan tuh 🤔 Jd penasaran banget aku sumpah 😂

Kl pijet peranakan gak ad bun yg dimasukin di vgna ... Perut dipijat keatas bun dibener2in biar gk turun

4y trước

Aduh ak kurang tau bun kl isi turun peranankan ya dinaikin tu bunn

mending jangan dah mbak, kalau yang pijet engga paham malah jadi bahaya

dmna" kalo peranakan turun dpijit aja bun ga ada yg msukin sesuatu😵

Kalo peranakan mh cmn di urut Bukan di masukin sesuatu

Cm di pijat perut nya gk ad dimasukin apa2

Pijet peranakan cmn pijet dperut z bun