menunggu kelahiran anak pertama

Bun saya skr lgi mual2nya nah suami gk tega lihat saya 4 hri mkn nasi skli mkn cmk 1 suapan hbis itu lngsung muntah nah tdi nih di beliin anggur sma suami saya 1/5kl di mkn brdua lngsung ludes .. Klo lgi hmil boleh gak mkn anggur bub

5 Các câu trả lời

Boleh tpi jgan terlalu banyak bund ...di app ini ad kOk buah² an yg boleh ,g bLeh dan yg boleh tpi ga boleh terlalu banyak bund

Boleh bun, tapi jgn semua asupannya hari itu anggur ya bun. Variasi cemilannya biar kebutuhan gizi sama energinya cukup

Boleh Bun....tp jangan kebanyakan lebih baik buah yang lain seperti alpukat,pisang pengganti makanan yg kluar bun

Saya pas hamil 1 bulan jga gtu bund. Selesai makan nasi saya makan buah bund,, jadi ngk terasa mual bund

Iya bun seminggu 1x bun