Alhamdulillah share berita gembira.

Bulan 7 lalu tahun ni, saya mengalami miscarriage masa tu baby dah 3bulan. After pantang elok², minum Jamu, minum herba semuanya. Alhamdulillah kini saya & asben diberikan berita gembira lagi, SEMPENA HARI ULANGTAHUN PERKAHWINAN KAMI YANG KE 15 TAHUN. Now, Kandungan 5weeks day, kira HADIAH paling berharga untuk asben. Masuk yang ni anak ke4. Sulung dah Form3, 2nd 5years, 3rd(xjadi),4rd(dalam kandungan) Saya mohon dari sahabat semua DOAKAN saya & BABY agar diberikan kesihatan yang berpanjangan. ?SAYA MENDOAKAN BUAT PARA IBU² YANG MASIH MENANTI ZURIAT,SEMOGA DOA² IBU SEMUA DIMAKBULKAN NYA, ALLAH MAHA PEMURAH LAGI MAHA ESA? AAMINYRA.

1 Trả lời

Tahniah sis. Selamat ulang tahun perkhwinan. Mogaa sentiasa berada dalam rahmat dan lindungan Allah. 😊😊