Alhamdulillah dah makin terang

Semoga mummy dapat berita gembira macam ni juga 🤲🏻#firstbaby

Alhamdulillah dah makin terang
11 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. Bestnye sis.. Cam Sy ni xtaw laa camner.. Delay period dh 2 minggu lebih, cek upt negatif.. Nak buat ape rasa terbatas, ragu².. Nak ke Klinik takde sakit ape cuma tak period² jer.. Doakn Sy Moga² Sy berjangkit dgn sis😁

12mo trước

amin amin ya Rabbal Alamin 🤲🏻 semoga rezeki buat awak sis

ya Allah best nya jadi ibu🥲ada baby..bau baby.🥲..sy doakan semoga ibu Dan baby dlm kandungan sentiasa sihat² selalu ye...Dan semoga Allah permudahkan segala urusan sis selalu...☺️

12mo trước

amin² ya rabbal alamin ☺️

Alhamdulillah.. Tahniah dear.. Allahumma aamiin yaa mujib.. Take care & have a good rest ya 😊

12mo trước

Sama2 kasih awk.. Allahumma aamiin yaa mujib 💞

alhmdulillah...thniah ya

12mo trước

terima kasih awak

Tahniahhhh😍😍😍

12mo trước

terima kasih awak.. semoga suatu hari nanti awak pulak bakal jadi ibu 🥰

wah tahniah awak...

12mo trước

terima kasih awak.. semoga Allah permudahkan segala urusan awak untuk memilikinya suatu hari nanti 🤲🏻

Aamiin..🤲🏻

12mo trước

🤲🏻

bila last period

12mo trước

bulan 3 period saya xteratur

Tahniah..😄

12mo trước

terima kasih awak.. semoga berbalik kepala awak juga suatu hari nanti 🤲🏻

tahniah sis

12mo trước

thank u mummy 😁