Jom Berdoa

Ya Allah. Semoga bulan ini Allah hadirkan satu berita gembira buat kami ibu ibu yang menanti kehadiran zuriat . Semoga bulan ni kita merasa nikmat mengandung. Angkatlah doa kami yg Allah. Sesungguhnya kami merayu padamu. Berkatilah usaha kami ya Allah dlm ikhtiar untuk mendapatkan zuriat. Aamin ya Rabbal Alamin.

30 Các câu trả lời

aminn. semoga ada rezeki yg baik utk bakal2 ibu and ibu2 ttc semua. yg penting jgn stress2 ya.

Amin2 semoga allah perkenankn dan permudahkan doa kita sumer yg masih menanti zuriat..

amiinn..semoga ada rezeki utk kita yang ingin cahaya mata💞😍

aamin semoga ada rezeki kepada semua bakal2 ibu

Aamiin ya Rabball Aalamiin 🤲🤲🤲

Aamiin aamiin aamiin ya allah ya mujib

Aamiin ya Rabbal Alamin InshaAllah sis

Aaaaammiinnnnn yra ✨🤲

Aamiin. InshaAllah 🥰

Aamiin ya rabbal alamin