Tempoh Berpantang: Berapa Lama Perlu Lakukan

Buat ibu yang bakal melahirkan dan pada yang baru sahaja bersalin, info ini untuk anda. Ingat ya, tempoh bersalin adalah tempoh untuk memulihkan anda dari proses bersalin dan juga untuk mengembalikan tenaga yang telah digunakan. Sebaikknya, ikutlah tempoh berpantang yang disyorkan.

Tempoh Berpantang: Berapa Lama Perlu Lakukan
6 Các câu trả lời

Atas kita nak pilih berpantang secara elok atau tak terpulang pada diri… kerja apps ni cuma bagi nasihat & pandangan yang baik…

theAsianparent team, please do some research before you post. dah tahun 2024 ni.

4mo trước

Dah nama asian mmg dia ikut cara asian bukan european

Ada pantang yang tak relevant

Betul ke xboleh keluar rumah dlm 40 hari

4mo trước

xyah kluar klo x de keperluan kot mksud dia suh rest dan hargai maternity leave 🤣. tp sy almost everyday kluar sbb bby kuning, pastu warded + msok ot sbb ada retain membrane placenta, bby hypothyroid. gitu la

tgok jugak.. xsemua boleh ikut

kenapa xleh mkn pulut ye??

4mo trước

sbb pulut angin .kuat angin nya klau menyusu anak boleh kembung perut ataupun mak boleh bentan sbb kna ke urat plk tpi terpulang pda badan masing² jga klau tahan okay je nk makan , try n error lh baru tau mna okay dan mana tak 😊