🏨 Bakal Ibu-Ibu Bersalin Bulan Ogos

Ada yang dah selamat melahirkan ke bulan ogos ni? Tahniah kami ucapkan, anda memang ibu hebat! 💪🏻♥️ Cuba share sikit tarikh bersalin buat mummies yang dah selamat melahirkan tu...

🏨 Bakal Ibu-Ibu Bersalin Bulan Ogos
40 Các câu trả lời

Due - 17/8 Bersalin - 5/8 induce 38w GDM on ubat Baby Boy 3.62kg SVD + Episiotomy segala jenis induce rasa kalini pengalaman sungguh.. dr tolong buka guna jari 6/10 induce ubat - 5/10 induce belon - 10/10 induce drip - 100000000/10 macam nak terbalik katil labour room tu menahan sakit. 😅 sungguh lain ya bersalin kalini..

sy punya due 17/9 , tapi hari ni dah rasa sakit plus ada air keluar kat bahagian tu . keluar pulak sikit² . xtahu lagi nak beranak ke tak ni 😂 . im First time mommy so xtahu sgt. tapi dh tanya mom dia cakap tu air ketumban . now tgh tggu nk ke hospital atau x . kalau bersalin besok . dah jdi baby merdeka la jawabnya 😂

2t trước

bestnya dah ada tanda. saya 4/9, konon plan nak bersalin esok siap dah berjalan 1 mall tadi nak bagi bukak hahahaha tapi takde rasa apa2 lagi. semoga dipermudahkan sis

kalau ikut tarikh period EDD 29.9.2024... tapi doctor scan EDD jadi 8.10.2024.. sekarang dah rasa mcm sakit contraction.. pregnant anak ketiga tapi dah lupa tanda2 contraction nak bersalin sbb jauh beza 6 tahun dengan anak Kedua 🤣🤣🤣

25.10.2024 .. hadiah ulang tahun perkahwinan kami yg pertama, dan dapat cahaya mata yg pertama, semoga kita para bumil² semua selamat bersalin dan berpantang 🥰😘

25/12/2024...tahun lalu dah rancang nak travel jauh2 sambut krismas.. Hah.. Ni la krismas dia ni.. Org sambut krismas, saya sambut orang baru 🤭

2t trước

🤣🤣🤣pantang cun2 kena hari krismas ...adeh ..siksa jiwa raga sisku...mmpu telan air liur je😝😝😝

due date sebenarnya 8.9 tapi bby kedua keluar awal dua minggu 27.8 allah permudahkan bersalin alhamdulilah harini hari ke empat dah.

18.11.2024 🥹 tkt nak b’salin wlaupun rsa masi lma lgi tap dah rsa muncung itik tu masuk tkt tu makin b’tmbh

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin tuk smua ibu2 yg bakal melahirkan

EED saya 28/10/24 doa kan semoga saya bersalin dengan lancar ya mommy2🤲🥺

Sedang berjuang melahirkan.. induce Belon. harap dipermudahkan..