28 week

Boleh x berurut di belakang badan hampir setiap hari..tlg respon mommies2..

6 Các câu trả lời

sya selalu suh laki urut blkg urut pinggang, tapi lite2 je la utk kurangkn sengal2 tu

Masa gi cek perut tanye la nurse sis.. Die akan bgtau ape yg xboleh n boleh..

sy hari2 mintak husband urutkan.

Sya dh 35 week Bru nie berurut gn bidan dia ckp nk berurut Dr bahu hingga ke blkg dada je jgn smpi pinggang sbb situ BBY ddk

Boleh je...sbb bhgn belakang kan...kalau blh tiap² hari nak urut...

Should be ok. Jangan saja urut bahagian pinggang dan perut. 😊

5y trước

Kenapa ye pinggang x boleh?