Sakit Belakang

Hi nak tanya, boleh ke minta suami tlg urutkan bahagian belakang badan sbb sakit dan lenguh sgt. Ada apa apa effect ke pd baby kalau urut belakang badan? Saya dah pregnant 28 weeks.

4 Các câu trả lời

Boleh sis . Sama la dengan saya . Sakit belakang tambah kalau duduk bawah lama2 . Selalu kalau da sakit saya amek masa utk baring sekejap . Luruskan pinggang .

8mo trước

Sama la bila duduk lama sakit sgt rasa. Baring luruskan badan pun masih sakit :/

boleh urut semua bahagian kecuali perut. elakkan ngurut tu jangan pakai minyak berangin risau efek pada baby

8mo trước

Oh ya ke, tak boleh juga minyak berangin ye, baik2 terima kasih :)

Sis boleh exercise jugak untuk kurangkan sakit belakang. Lepas saya exercise rasa kurang sakit

8mo trước

Try juga exercise tp tu la segala tulang2 ni sakit sgt bila aktif bergerak :/

belakang badan boleh. tapak Kaki, perut tak boleh

8mo trước

Boleh urut guna minyak berangin ke?