due bersalin

Hye mommies2. Ada yg due semakin hampir? Semoga dipermudahkan urusan kita ya ibu2. 😍☺️ 28/2/2023 due saya hehe debar pon ada

45 Các câu trả lời

Sy due nrse 12.2 tp due apps 9.2 sy ikut due apps smua ikut apps..mkin dkt due mkin rjin la plak😂..Sngaja xtgk trikh sbb nk elak tkut n nbes pdhal ank ke4 dh😜..Tp bla bkak ttok geng bln 1 dh rmai bslin tmbh2 geng bln 2 pom ad yg bslin awl trus mkin tkut🤣🤣bab Sakit celah knkang tu xpyh ckp la dari 15week lg trseksa..Kndungan sblom ni xprnah jln mcm pnguin kndungan ke4 bru mrase jln mcm pnguin🤭Hrp kli ni bby msuk lluan awl2 la xsggup dh nk bwak prut😢..Kndungan sblom ni bby msuk lluan bla doc pcahkn ktuban je..Brang2 smua dh siap tggu p je..

Sama plak due date kita sis.. 28/2 Tp tu kira edd je.. sy ada masalah kelahiran pramatang dan skg kembar.. doc jangka bersalin awal.. skg tgh tggu tanda2 😢😢 tkt, berdebar2 mengenangkan momment tu dtg nanti.. nak lg hos penang xkasi hsbn teman.. 😭😭

2y trước

Amin sis.. tp rasa tkt mengenang nasib masing2 wkt nk bersalin tu, tah czer ke, induce ke.. normal ke allah je yg tahu.......

Sy due 17/2/23 dah 32weeks. Hari2 rasa berdebar2 takut sbb rasa trauma lama2 dlm lr masa melahirkan anak ke2. Semoga yg ke3 ni Allah mudahkan sy melahirkan anak, doa yg sama buat ibu2 dlm ni jgk Aamiin🤲🏼❤️

2y trước

Aamiin ..semoga kita dipermudahkan segala urusan bersalin n berpantang nnti 🥰

Saya 14/2 sis . Hehe . Dah rasa berat dekat ari2 , jalan banyak sakit kat ari2 dan perut mengeras . Selalu cakap dgn anak dalam perut jangan keluar lambat sangat , jangan keluar awal sangat adik🤣

Sy EDD 14 Feb tp biasanya baby keluar awal. skrg asyik cepat penat, rasa nak baring jee tapi xselesa sbb heartburn 😷😷. Semoga urusan kita semua dipermudahkan insyaallah 😘😘

sama due tapi sy mgkin bersalin 38week sma mcm anak slung dlu so akan lg awal ✌️😆 excited nervous semua ada...hehehe hri2 belek2 baju anak lipat2 msuk dlm beg hospital

Sy due 1/2😅tpi ank first dlu 36w Sy dh bersalin 🤣org kta second ni maybe awl jgk sbb first dh awl...know 33w6d dh lg 3 minggu je 😅berdebar btl

2y trước

Samaaaa la due date kita! Hehe baby first. Semoga selamat dan dipermudahkan urusan untuk semua mommy yang menunggu hari 🫶🏻 Excited tapi risau juga ni 😂😂

Edd kita samaaa 🙈 nervous kann. Rasa macam pejam celik pejam celikk je sampai bulan Feb tahun depan. Barang pun x kemas pape lagi.

sy due 18/2/2023 anak ke 3 tp doktor ckp mngkin akan bersalin awal sbb dua org anak sebelum ni pn bersalin awal dua minggu sebelum due

2y trước

saye 17/02/23 . ank first hehehe

Saya 23/2/2023..skrg tgah layan sakit kat bawah kita punya tu dengan tulang pungung..mgeras pon kerap jugak..

2y trước

Hahaa sama la sis.. layan sakit atas bawah,, atas tulang rusuk, bwh tulang pelvic. Tu xmsk heartburn lg