buku pink

boleh tunjuk ajar tak cara nak buka buku pink ni . saya bekerja di daerah lain dan tinggal di daerah lain . perlu buka buku di klinik daerah tmpt kerja ke atau tempat tinggal 👉👈

1 Trả lời

kalau company sng amek cuti boleh bukak dkt alamat rumah. kalau susah nak cutii kena bukak dkt dgn tmpt kje, mntk time slip je nnti. masa pregnant ni selalu kena checkup. nnti msuk 7w setiap 2mgu kena checkup. tu belum lgi kalau ade mslh lain. bp tinggi ke hb rendah ke ade gdm ke. kena ulang alik klinik 2mgu sekali kekdg 2hari sekali. depends on situation n condition bdn. selalu kk bagi time slip. jrg2 bgi mc.

2y trước

ckp je keje area sana. susah nk cuti.