Minyak Angin

Boleh tak suggest saya minyak angin yg sesuai untuk mommy pregnant. Setahu saya minyak kapak, minyak yuyi tak boleh untk pregnant sebab ada methyl salicylate & mentol didalamnya. Seksa rasa bila ada loya muntah2, tapi tak ada minyak untuk disapu

19 Các câu trả lời

saya pun duk cari dari awal pregnant tak jumpa2 sis. kalau jumpa roger ya. saya guna je freshcare, tapi tak sapu, saya buat hidu je. yg tak ada salicylate atau menthol pun ada eucalyptus oil pula, though tak ada solid research kata bahaya lagi, tapi nampak mcm dah ke arah tu juga 😅 maybe untuk loya2 tu boleh try guna peppermint oil kut sis

2mo trước

saya ada try cajeput oil. bau dia ok cuma xkena dgn hidung sy. bau dia buat sy lagi rasa loya. ada lagi satu dkt tt massage cream brand tropika. tapi sy xpernah try lagi. saja tanya kot2 para mommies ada suggestions yg lain ke kan.