Minyak angin

Hi mommy! Boleh tak tolong suggest minyak angin yang safe untuk pregnant mommy & baby dalam kandungan? Yang tak de camphor / methyl salicylate.

9 Các câu trả lời

masa pregnant sy guna mnyk angin yuyi tpi kesan dy kat sy kjap je😆sy guna utk urut kat bhgian blkg je, bila mnyk tu hbis sy tukar ke yokoyoko tpi guna dlm kuantiti yg sikit. Syukur walaupun yokoyoko tu ada methyl salicylate sy selamat bersalin n baby pun sihat😊

untuk preggy mom takda lagi minyak angin yang safety. saya dulu time pregnant kalau angin satu badan especially perut memang tahan jela. tak berani nak letak any minyak angin. so for pregnant mom tak elok letak minyak angin especially area perut.

Takde minyak angin untuk sapu kat perut untuk mommy sebab mmg tak boleh sapu apa2 kat perut kecuali stretch marks cream. Minyak urut tanpa yg berangin special utk ibu mengandung ada, hanya utk urut lenguh kaki, tangan, bahu. Sy pakai yg ni, harga pun ok

2mo trước

Sy guna baby oil tropical herbs by amway tu. Bgs x berangin. Sejuk je. Mmg utk bayi, ibu & org dewasa pon boleh guna. Klu ade migrain ke flu ke sy sapu je myk tu. Sgt membantu. Blh ws sy klu nk thu details 0172057579

Doktor ada suggest kt sy masa awal2 pregnant lu.. Minyak angin yg boleh guna hanyalah yg yu yee cap limau yg baby punya tu.. Yg lain xleh.. Pe2 yg nak guna time pregnant.. Semua yg jenis baby tuk safety..

awak guna minyak roll youbaby.. insyaAllah bahan Selamat..dia ada 3 variasi n xde bahan kimia.. sesuai dari newborn hingga dewasa..awk tgk kt dlm shopee

untuk ibu preggy xde lagi jumpa yg safe sbb bnyk kandungan minyak tu xjelas better elakkan guna apa2 minyak angin dulu lebih2 lagi kat area perut

Minyak angin yg sesuai utk baby slalunya kita pun boleh guna… contoh minyak yuyi.dll

utk mommy xde... utk baby sye gne mnyak telon je..

sya pakai minyak angin baby yuyi cap limau